Новости


Објавено на: 24.12.2017

Среќна нова 2018

Продукцијата Мариово Филм ви ја цестита новата 2018 година ...


Објавено на: 14.11.2017

Медиумски партнери

Почитувани! И оваа сезона медиумски партнери на продукцијата "Мариово Филм" се : 1. Регионална телевизија “Канал Плус Телевизија” – Штип 2.Регионална телевизија “К1 Телевизија”-Велес 3.Регионална телевизија“K3 телевизија”-Куманово 4.Регионална телевизија“Ултра телевизија”-Тетово 5.Регионална телевизија “ТЕРА-БИТОЛА”т; 6.Регионална телевизија “МТМ” –Скопје 7.Регионална телевизија ” О2 Телевизија-Oхрид” 8. телевизија “Телеканал А1 Струми ...


Објавено на: 15.02.2017

Деловни партнери на продукцијата "Maриово Филм"

Почитувани! И ова господово лето деловни телевизиски партнери на продукцијата "Мариово Филм" се : 1. Регионална телевизија “Канал Плус Телевизија” – Штип 2.Регионална телевизија “К1 Телевизија”-Велес 3.Регионална телевизија“K3 телевизија”-Куманово 4.Регионална телевизија“Ултра телевизија”-Тетово 5.Регионална телевизија “ТЕРА-БИТОЛА”т; 6.Регионална телевизија “МТМ” –Скопје 7.Регионална телевизија ” О2 Телевизија-Oхрид” 8 ...


Објавено на: 27.10.2015

Македонски кралеви и кралства

Наскоро на првиот документарен портал за Македонија "Мариово Филм" ќе ги гледате документарните записи за македонските кралства и кралски династии Кралот Волкашин, Деспотот Углеша, Деспотот Оливер , и Кралот Марко. ...