Македонски кралеви и кралства


Објавено на: 27-10-2015

Наскоро на првиот документарен портал за Македонија "Мариово Филм"  ќе ги гледате документарните записи за македонските кралства и кралски династии Кралот Волкашин, Деспотот Углеша, Деспотот Оливер , и Кралот Марко.