Мариово-жива историја


Објавено на: 08-04-2021

 Мариово-жива историја“- историска повест

Почитувани!

Надополнете ги вашите досегашни сознанија за Мариово и преку романизираната историска повест „Мариово- жива историја“ од авторот Зоран Костески- Шваца, која неодамна излезе од печат во издание на продукцијата „Мариово филм“, каде што автентично се пренесени многуте приказни за историското минато и сегашност на ова парче македонска земја кое што се вика Мариово, од страна на преостанатите жители кои останаа верни на татковите огништа, се со цел да не останат покриени од правта на заборавот.

Романизираната историска повест „Мариово-жива историја“ во вашите раце ќе можете да ја имате за само 600 денари.

 

Начин на порачување на книгата

 

Телефон:

070 263 062

075 782 012

 

Е-маил:

mariovo.film@yahoo.com

z.kosteski@yahoo.com